Назад к списку

Este o onoare pentru mine de a participa la acest turneu 

Jucătorul clubului din orhei "Milsami" cu o mare dorinta de a se așteaptă începerea primului sezon.


Buna ziua Vladislav. Povestește-ne un pic despre tine... 
- Buna ziua! Eu sunt din orașul Orhei. Lucrez ca web designer la FC "Milsami", precum și unei companii străine. Câte amintesc, mereu a jucat fotbal, și chiar o pereche de ani a evoluat pentru orașul său natal. După, am o mulțime de ani a constat într-un fan-grup "Vulturii Rosii". Mereu am vizitat meciuri și a sprijinit sa orheieni. Într-o zi, mi-a oferit un loc de muncă în meu preferat de club, pentru că eu cu siguranță de acord. Așa că, toată viața mea într-un fel sau altul, a fost întotdeauna legată de fotbal.


Sunteți fericit să participe la primul campionat al Moldovei de cyberfootball?
- Da, desigur. Este o onoare pentru mine de a participa la acest turneu.


Ce înseamnă, pentru tine de a reprezenta nativ de sanatate "Milsami"?
- Pentru mine este o mare onoare, pentru că, așa cum am spus, este preferata mea, clubul din orașul natal, pe care l-am început cu mulți ani bolnav cu fan sectorului, iar în acest moment eu sunt parte a acestui club. Desigur, reprezenta "Milsami" pentru mine este incredibil de frumos, dar în același timp simt o responsabilitate mai mare.


Ce așteptări ai de la concursuri?
- În speranța de a obține o mulțime de placere de la turneu și, desigur, pe un număr mare de victorii.


Ceva sau știți despre adversarul
- Eu știu doar de reprezentant al FC "Sheriff", care a câștigat Liga Campionilor, prezentarea ei de sanatate. Acest lucru este demn de respect. La fel, am auzit că la turneu vor participa o pereche de legionari. Mai multe informații, din păcate, nu încă.


Cine crezi favorit?
- Cred că un reprezentant al "Sheriff-ului", pentru că el are o mare experiență de a participa la diferite turnee, inclusiv la nivel internațional, dar voi fi bucuros pentru a face o greșeală, pentru că asta ar însemna că avem și alte bune cyberfootball, care este demn să reprezinte cluburile noastre pe arena internațională.


Credeți că merită să Federației de fotbal a Moldovei de a coopera cu eSports Moldova?
- Da, desigur. Mulți federației din întreaga lume susțin electronic de fotbal. Ar fi timpul să și putem face acest lucru.

Dacă e nevoie, în general, o astfel de liga noastră de fotbal a Moldovei?
- Desigur. Acesta este viitorul. Cyberfootball este foarte popular acum. Prin urmare, poate crește nivelul de popularitate cluburile noastre, dacă, desigur, este bine de a evolua la turneele internaționale.